Lege capsules bestellen kan op verschillende manieren. Het eenvoudigst is natuurlijk om lege capsules te bestellen bij de groothandel of omze lege capsules te bestellen bij de fabrikant van capsules. Er komt echter direct een probleem om de hoek kijken als u partikulier bent: de aantallen.
Fabrikanten en groothandels van lege capsules verkopen enorme grote aantallen als minimale afname.
Makkelijker is het om de capsules te bestellen bij een bedrijf wat ze verkoopt per 100 of per 1000 in een zakje. De prijs is dan wel ietsje hoger dan bij de groothandel, maar u koopt dan precies het gewenste aantal en u bent geen invoerrechten verschuldigd.

Een goed voorbeeld van waar u goedkoop lege capsules in alle maten en soorten kunt bestellen is: HIER

 • – Gelatine capsules
 • – Vegetarische capsules
 • – Kosher capsules
 • – Halal capsules
 • – Dieren capsules
 • – Capsules met een smaak

  Er zijn een aantal standaard maatvoeringen, die wereldwijd worden gebruikt voor capsules.
  Capsules zijn verkrijgbaar in de maten 000, 00, 0E, 1, 2, 3 en 4. 000 is hierbij de grootste en maat 4 is de kleinste.
  Sommige capsules in de soort gelatine zijn gemaakt van visvetten en daardoor Halal. De vegetarische capsules zijn dit altijd.

  Blauw witte capsules Rood witte capsulesPaars witte capsules
  * Blauw-witte capsules, rood-witte capsules en paars-witte capsules

  Fabrikanten maken capsules ook nog in verschillende kleuren. Het kan zijn dat gekleurde capsules geheel van 1 kleur zijn, maar er worden ook gekleurde capsules gemaakt waarbij de beide helften een andere kleur hebben.

  Groene capsules Paarse capsulesRode capsules
  * Groene capsules, paarse capsules en rode capsules

De grootste op het gebied van capsuleverkoop in Nederland en Belgiƫ is dit bedrijf. Zij leveren de maten 000, 00, 0, 1, 2, 3, 4 en 5 ongeacht het gewenste aantal, direct uit voorraad. Ook voor grotere aantallen bent u er aan het juiste adres.
Lege capsules per 50, dat is de meest gangbare verpakking. Wie wat grotere aantallen af wenst te nemen, kiest voor lege capsules per 1.000 of zelfs voor lege capsules per 10.000. En hoe groter het aantal, des te lager de prijs. Fabriek-af worden de capsules geleverd in grote zakken met tenminste 100000 stuks. Landen als Amerika, China en India zijn de grootste lege capsule fabricerende landen, maar ook verschillende landen in het Oostblok zijn flink in opkomst de laatste tijd.

Witte capsules Gele capsules Blauw groen doorzichtige capsules
* Witte capsules, gele capsules en blauw-groen doorzichtige capsules

Trefwoorden capsules: capsules, lege capsules, gelatine capsules, vegetarische capsules, grote capsules, kleine capsules, capsule vullen, capsule machine, capsuleren, capsuleermachine, capsule kopen, capsule bestellen, capsule groothandel, capsule wederverkoop.

Meest recente berichten