Capsules voor dieren

  • Home
  • Capsules voor dieren
Lege capsules voor katten met een kipsmaak

Lege capsules voor dieren worden meestal gebruikt om medicijnen of voedingssupplementen aan huisdieren toe te dienen. Ze zijn vergelijkbaar met de capsules die voor mensen worden gebruikt, maar zijn vaak kleiner om de dosering aan te passen aan de grootte van het dier.

Slikken van medicijnen

Heeft je kat problemen met het innemen van medicijnen of supplementen? Dan zijn deze speciale capsules de oplossing. De kleurloze capsules hebben een kip-smaak, waardoor je kat deze zonder tegenstribbelen zal opeten.

Capsules voor dieren: katten

De capsules zijn geschikt voor het gebruik in dierenarts praktijken en gegarandeerd vrij van BSE. De inhoud van een capsule is 0,30ml. Niet geschikt voor gebruik met vloeistoffen!

Met een smaakje

Speciale capsules voor het toedienen van supplementen of medicijnen aan honden of katten. Iedereen kent het probleem wel: katten of honden die medicatie niet doorslikken en uitspugen omdat de smaak ze niet bevalt. De oplossing voor dit probleem zijn onze speciale capsules met een of bacon kipsmaak. Je huisdier zal zonder tegenstribbelen de medicijnen of supplementen voortaan innemen.

Capsules voor honden

Speciale capsules voor honden zijn ook verkrijgbaar.

Ook voor veterinair gebruik

Deze gecertificeerde capsules zijn geschikt voor veterinair gebruik en worden dan ook afgenomen door dierenartsen en dierenpraktijken. De capsules worden bij aantallen voorzien van een Certificate of Analyse”.

Gecertificeerde capsules

De capsules worden geproduceerd onder farmatologische omstandigheden door C.I. Farmacapsules S.A. en zijn gemaakt van type B farmaceutische gelatine. De capsules voldoen aan de Europese standaard en voldoen aan het huidige Farmacopee.
Alle ingredi├źnten voldoen aan de standaard eisen van de USA en Europese Food Drug en Cosmetice regels.
Er is een synthetische kippen smaak toegevoegd dat 1,2% deel uitmaakt van het product.

Uitvoerig getest

Capsules voor katten worden getest en zijn als volgt gerapporteerd:

Total viable aerobic count: bacteria, in cfu/g: <1000
Escherichia Coli: negatief
Salmonella: negatief
Staphylococus Aureus: negatief
Pseudomona Aeroginosa: negatief

Veilig voor je kat

Bovenstaande testresultaten bewijzen dat dit een veilig product is voor de kat. Daarnaast zijn de capsules voor katten dusdanig ontwikkeld, dat ze snel oplossen in de maag, waardoor de toegediende stoffen sneller zullen worden opgenomen.

Ook in private label verkrijgbaar

Deze capsules voor dieren kunnen geleverd worden als private label. We printen dan de door jou gewenste naam op het etiket, dat teven voorziet in het aantal van 50 stuks, de houdbaarheidsdatum en het batchnummer. De minimale afname van een private label is 20 zakjes van elk 50 capsules. Je kunt ze gewoon bestellen en na bestelling open je een ticket met het verzoek tot private labeling.

Leveringsprogramma

Lege capsules speciaal voor katten maat 3
Lege capsules voor honden maat 0

Let op dat gewone gelatine of vegetarische capsules niet altijd geschikt zijn voor je huisdier.